Zondag 17 mei sport- en speldag voor honden

Zondag 17 mei 2015 is er tijdens de vijfde editie van de Dag van de Hond speciale aandacht voor alles op het gebied van spelen en sporten met de hond. Dit kan bij een hondensportvereniging of gewoon thuis tijdens het uitlaten van de hond, puur voor het plezier of in competitieverband.

Sport- en speldag voor honden

 

Dag van de Hond 2015: Sport & Spel

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied organiseert de Dag van de Hond. Zij doet dit niet alleen, maar in samenwerking met de 'Vrienden van de Dag van de Hond'. Dibevo is ook een ‘vriend’. De dag van de Hond heeft 3 thema's waar aandacht aan geschonken wordt. De thema's rouleren. Dit jaar is het thema 'Sport & Spel'.

Programma

Meer dan 30 locaties nemen deel aan de Dag van de Hond. Het programma voor bezoekers is op elke locatie anders. Er zijn demonstraties gehoorzaamheid, flyball, treiball, workshops, kraampjesparades, rasvertegenwoordigers en/of een fotograaf die zowel mens als dier vastlegt. Kinderen kunnen meedoen aan een kleurplatenwedstrijd en een kennisquiz waarmee prijzen te winnen zijn. Voor ondernemers is dit weer een mooie gelegenheid om in te haken met verschillende acties!

Een korte impressie is te vinden op de Facebookpagina van Dag van de Hond.

Foto: P. Kafoe