Webinar ‘Hond & Vuurwerk’ op 30 november

Over de combinatie honden en vuurwerk kun je je maar beter goed laten voorlichten en dat geldt helemaal als jij een van de tienduizenden baasjes bent die dit jaar een hond hebben aangeschaft. Dat is precies de reden dat DogTalk op 30 november een webinar organiseert over dit onderwerp.

Vuurwerkangst


“We krijgen al flink wat vragen van klanten over hoe om te gaan met je hond tijdens de jaarwisseling, wat te doen aan vuurwerkangst of hoe dit te voorkomen”, vertelt Sandra Mur-Bekaert van DogTalk. “Het is logisch dat hier veel vragen over zijn, iedereen wil tenslotte het beste voor zijn hond. En angst voor vuurwerk is vreselijk!”

Tijdens het webinar ‘Hond & vuurwerk’ wordt uitgelegd wat angst is, hoe het voorkomen kan worden, hoe je het herkent en wat je kunt doen om een hond een prettig jaarwisseling te geven. En natuurlijk is er tijdens het webinar ruimte voor het stellen van vragen.

Het webinar ‘Hond & Vuurwerk’ vindt plaats op dinsdag 30 november van 19.00 tot 21.00 uur. Inschrijven kan via de website van DogTalk.