‘Vive la Frenchie!’, het evenement voor Franse bulldogs

Op 16 mei, 2e pinksterdag, vindt de 2e editie van 'Vive la Frenchie!' plaats. Hét evenement voor Franse bulldogs. Dit jaar staan naast Franse bulldogs ook Engelse bulldogs en Boston terriërs centraal. Daarom heet het evenement dit jaar 'Vive la Frenchie! meets friends'.

De eerste editie trok honderden bulletjes en meer dan 1.000 eigenaren uit heel Nederland, maar ook uit België en Duitsland.

Dagje Frankrijk in Nederland

Het Franse thema van het evenement geeft je het gevoel dat je een dagje op vakantie bent in Frankrijk. Zo is er in de binnentuin van Kasteel Groeneveld te Baarn van alles te vinden wat je in Frankrijk ook tegen kunt komen. Zo is er een karikatuurtekenaar, een crêperie, een Eiffeltoren en natuurlijk ook een bistro met Franse gerechten op de kaart.

Volop activiteiten

Op deze dag zijn er volop activiteiten, zoals clinics van Marco Starink en van een dierenarts gespecialiseerd in deze rassen. En er is meer: agility, denkspelletjes, stoelendans, een fotograaf, kramen gericht op deze rassen, een loterij, een wandeling, kinderactiviteiten. Ook dit jaar zal er een recordpoging zijn voor het Guiness Book of Records.

'Vive la Frenchie! meets friends' duurt van 11.00-17.00. De eerste 1.000 aanmeldingen ontvangen een gratis gevulde goodybag.

Alle informatie over dit evenement kun je vinden op www.petpret.nl.