The Big Walk: uitwaaien met je hond op het strand en het goede doel steunen

Het strandseizoen voor honden start zondag 7 oktober op grootse wijze met The Big Walk. Hulphond Nederland roept alle honden en hun baasjes op om mee te doen aan de 5 kilometer strandwandeling. Met jouw deelname steun je de opleiding en inzet van hulphonden. Je kunt je nu direct inschrijven voor The Big Walk.


De opbrengsten van The Big Walk komen volledig ten bate van het opleiden van meer hulphonden, want de organisatiekosten van het wandelevenement zijn voor rekening van de sponsors van Hulphond Nederland: Royal Canin, Athlon en P5COM.

Hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren en volwassenen met gedrags- of psychische problemen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. De vraag naar hulphonden is echter groter dan het aanbod. Met The Big Walk wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden.

Big Walk of Fame

Met een donatie van 10 euro kunnen hond en baasje op 7 oktober deelnemen aan The Big Walk. Strandpaviljoen Tijn Akersloot in Zandvoort is de start- en finishlocatie voor de wandeling. Voor mindervalide deelnemers is een route uitgestippeld over de boulevard. Op het keerpunt, na 2,5 kilometer, kan elke hond een pootafdruk achterlaten bij de Big Walk of Fame. Alle deelnemende honden ontvangen bij de finish een gesponsorde goodie bag. Het wandelevenement begint om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. The Big Walk wordt gesteund door alle betrokken ambassadeurs van Hulphond Nederland.

Wil je meedoen? Schrijf je dan vandaag nog in op de website van The Big Walk.