The Big Walk: uitwaaien met je hond en het goede doel steunen

Op zondag 10 april nodigt Hulphond Nederland je uit om met jouw hond(en) deel te nemen aan The Big Walk 2022, een hondenwandeling van 5 kilometer op het strand van Wassenaar. Dit is niet alleen genieten voor je hond(en) en jezelf. Door deel te nemen steun je de opleiding en inzet van hulphonden. Maar let op: de inschrijving loopt t/m 8 april.


Hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren en volwassenen met gedrags- of psychische problemen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. De vraag naar hulphonden is echter groter dan het aanbod. Met The Big Walk wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden.

De opbrengsten van The Big Walk komen volledig ten goede van het opleiden van meer hulphonden, want de organisatiekosten van het wandelevenement zijn voor rekening van de sponsors van Hulphond Nederland: Royal Canin, Athlon en P5COM.

Big Moment of Fame

Met een donatie van €12,50 kun je op 10 april deelnemen. Beachclub Bait in Wassenaar is dit keer de start- en finishlocatie voor de wandeling. Op het keerpunt, na ongeveer 2,5 km, is de Big Moment of Fame waar je samen met je hond(en) op de foto kan. Na gemiddeld een uur wandelen zijn jullie bij de finish, waar jullie een welverdiende doggy bag in ontvangst kunnen nemen en even kunnen uitblazen.

Het wandelevenement start om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Tussen 12:00 en 13:30 uur zijn er vier startmomenten voor de strandwandeling.  Wil je meedoen? Je kunt je tot en met 8 april inschrijven via de website van The Big Walk.