Spierbundels schitteren op kalender voor het goede doel

12 knappe mannen zetten zich speciaal in voor het goede doel Brooke Hospital for Animals en daarom poseren zij met paarden op de Horse and Hunk kalender 2016.

Horse and Hunk Kalender voor goed doelHorse and Hunk voor Brooke Hospital for Animals

Brooke Hospital for Animals

Brooke Hospital for Animals zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Die hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond, dan heeft het gezin ook geen inkomsten. De stoere hunks zetten zich belangeloos in voor dit goede doel.

Kalender Horse and Hunk

Voor de 7e keer verschijnt de Horse and Hunk kalender. De jonge ondernemer Fianne Imminga is zeer trots op het resultaat: ‘Dit jaar hebben we weer veel variatie aan modellen. Sommige mannen zijn model maar we hebben ook een hunk zo van het strand getrokken. Hij had geen ervaring maar dat maakt het veel puurder. Zo zit er altijd een leuke man bij. Mocht de man niet bevallen is er gelukkig nog een paard om naar te kijken.’

De kalender is te verkrijgen in verschillende winkels door het gehele land of te koop via de website Horse and Hunk. Ook kun je op de website filmpjes zien over hoe de kalender is gemaakt.

Fotograaf Johnny van Bergen