Openluchtbioscoop tijdens Bark in the Park 2023

Op 3 en 4 juni is het weer tijd voor Bark in the Park, een evenement voor honden, hun baasjes én hondenliefhebbers. Nieuw dit jaar is de 'Barking Bios', een openluchtbioscoop waar je samen met je hond kan genieten van een leuke film.


Natuurlijk kun je ook dit jaar weer genieten van spectaculaire demonstraties zoals dagfrisbee, speuren en schapendrijven en workshops zoals suppen, flyball en agility. Je kunt de mooiste en lekkerste spullen shoppen voor je hond bij de vele kramen en je kan je hond door een professionele fotograaf op de foto laten zetten. Aan de kids is ook gedacht. Zij kunnen zich laten schminken en los gaan op de stormbaan!

Holland's Top Dog 2023

Is jouw hond de mooiste, liefste, grappigste hond van Nederland en verdient hij of zij de titel Holland’s Top Dog 2023? Geef hem of haar dan vóór 28 mei op via de Facebookpagina van Bark in the Park.

Er worden per themadag tien finalisten gekozen die strijden voor de top 5. Vervolgens wordt er via een spel beslist wie zich Holland's Top Dog 2023 mag noemen. De winnaar ontvangt naast deze felbegeerde titel een gouden beker en medaille, shoptegoed van 40 euro en eeuwige roem.

Tickets

Meer informatie en tickets kopen kan via de website www.barkinthepark.nl.