Nieuwe bioscoopfilm: ‘The Secret Life of Pets’ (Huisdiergeheimen)

Vanaf 3 augustus draait de nieuwe vrolijke animatiefilm 'The Secret Life of Pets' (Huisdiergeheimen) in de bioscoop. Want wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? Dit is vast een herkenbare film voor jou als huisdierenliefhebber en je kunt met de kleurwedstrijd ook nog een leuk prijzenpakket winnen.

 

Kleurwedstrijd

Meedoen aan de kleurwedstrijd is heel eenvoudig. Download gratis één van de 3 kleurplaten en kleur deze zo mooi mogelijk in of laat je zoon, dochter, neefje, nichtje of kleinkind de kleurplaat inkleuren. Op de kleurplaat staan de gegevens waar je de kleurplaat kunt inleveren. Jij of je (klein)kind maakt kans op een filmpakket van 'The Secret Life of Pets' met daarin: 2 bioscoopkaartjes van de film, een vrolijk tasje met oortjes, een frisbee en een figuurtje van de film.

Van de makers van...

The Secret Life of Pets  is de nieuwste animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions.

Huisdiergeheimen 3 augustus in de bioscoop

Hilarische avonturen

In The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) zijn de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball te zien. De film draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioschoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. In de Nederlandse gesproken versie, speciaal voor kinderen, zijn de stemmen van o.a. Karin Bloemen, Peggy Vrijens, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Murth Mossel te horen.

Meer weten over de film? Bekijk dan de website van Huisdiergeheimen.