Nicolette Kluijver presenteert Nationale Huisdierenquiz

Waarom kwispelt een hond, en mag een kat druiven eten? Kinderen die hun kennis over huisdieren willen testen en vergroten, kunnen vanaf nu meedoen aan de online Nationale Huisdierenquiz via www.nationalehuisdierenquiz.nl.


De interactieve online quiz richt zich speciaal op kinderen tussen de zeven en twaalf jaar maar is ook zeker leuk om met het hele gezin te spelen. De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver. Zij stelt samen met experts en hun dieren tal van vragen. Deelnemers krijgen meteen te horen of hun antwoord goed of fout was, en waarom. Aan het eind van de quiz, die uit een aantal rondes bestaat, krijgt iedereen zijn persoonlijke score te zien.

Coole prijzen

Kinderen kunnen gratis meedoen aan de quiz door op de website (met toestemming van hun ouders natuurlijk) hun naam en e-mailadres in te vullen. Onder alle deelnemers worden coole prijzen verloot, zoals een weekendje weg, verwenpakketten voor hond of kat en rondleidingen door een honden- en kattenbrokjesfabriek. Meedoen voor de prijzen kan tot en met 7 november. Op 10 november worden de winnaars bekendgemaakt. Daarna kan de quiz gewoon gespeeld blijven worden.

De Nationale Huisdierenquiz is een initiatief van Prins Petfoods en onderdeel van een grote themacampagne rond kinderen en dieren.