Nationale Hondenwandeling ‘Hart voor Kanker’

Samen met je hond genieten van een mooie wandeling van 1 of 5 km over het brede strand en door de duinen van Renesse en daarbij een goed doel steunen. Dat kan op zondag 9 oktober. Wandel je ook mee voor het goede doel?

Nationale hondenlunch tegen kanker

Het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD) organiseert op zondag 9 oktober de tweede editie van de Nationale Hondenwandeling 'Hart voor Kanker' en de Nationale Hondenlunch. De Nationale Hondenwandeling ‘Hart voor kanker’ start vanaf 11.00 uur bij strandrestaurant Our Seaside. Op deze dag zijn er allerlei activiteiten, demonstraties en lekker eten voor hond en baas.

Strijd tegen kanker bij dieren

De hele dag staat in het teken van de strijd tegen kanker bij dieren. De opbrengsten van deze dag gaan naar het NKFD die het geld gebruikt voor onder meer onderzoek en voorlichting over kanker bij dieren. Elke euro die wordt opgehaald, komt volledig ten goede aan kankerbestrijding bij dieren. Bij de finish krijgt je hond het NKFD ‘Hart voor Kanker’: een uniek hartje voor aan de halsband.

Op de website van het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD) kun je meer lezen over het werk dat ze doen.

Doe je mee aan de hondenwandeling? Schrijf je dan in op de website van de Nationale Hondenwandeling. Op de Facebookpagina kun je een sfeerimpressie van 2015 bekijken.