Mundikat Paasshow in Nieuwegein

Ben je een rasechte kattenliefhebber en heb je net zoals katten een hekel aan nattigheid, breng dan tijdens de Paasdagen een droog bezoek aan de internationale kattenshow in de Beursfabriek in Nieuwegein. Natuurlijk zijn ook andere dierenliefhebbers welkom.

bengaal

Tijdens de Paasdagen organiseert Mundikat een internationale kattenshow in de Beursfabriek in Nieuwegein. Gedurende deze dagen zijn er tussen de 350 en 550 katten te bewonderen die allemaal gekeurd worden door internationale keurmeesters afkomstig uit heel Europa.

Beide Paasdagen kun je van 9.30 - 17.30 uur de katten bewonderen én natuurlijk een bezoek brengen aan de verschillende stands. Heb jij een bijzondere raskat die je wilt laten keuren dan kun je je inschrijven via de website van Mundikat. Ook vind je daar de showhandleiding waarin beschreven staat hoe het showen in zijn werk gaat.

britse korthaar

Elk kattenras kan meedoen aan de show. In 4 verschillende caregorieën keuren de keursmeesters de katten. De 4 categorieën zijn:

  • Best in Show poes
  • Best in Show kater
  • Best in Show poes of kater castraat
  • Best in Show junior

Als extra categorieën zijn er: Beste Huiskat, Beste Veteraan en Beste Kitten (voor katten van 4-7 maanden). De minimale leeftijd van een kitten om deel te mogen nemen is 4 maanden.

Mundikat Paasshow in Nieuwegein