Met korting naar About Cats & Dogs

Rondneuzen bij verschillende honden- en kattenstands, informatieve sessies bijwonen, een workshop volgen hoe je een snuffelmat kunt maken... Er is van alles te zien en te beleven bij het gloednieuwe event About Cats & Dogs dat plaatsvindt op 5 en 6 november  in Jaarbeurs Utrecht.

Cats & Dogs


Bomvol programma met o.a. Piet Hellemans en Roger Mugford

Wil je meer leren over je hond of kat? Dan kun je hart ophalen bij About Cats & Dogs. De bekende tv-dierenarts Piet Hellemans is een van de sprekers op het hoofdpodium. Piet geeft twee sessies, onder andere over EHBO en spoed bij honden en katten. Tevens is Roger Mugford aanwezig, ook wel bekend als de hondentrainer van Koning Elizabeth en heel bekend in Engeland.

Kattenliefhebbers kunnen zich de hele dag laten inspireren bij het kattenplaza met gerenommeerde sprekers. Ben je geïnteresseerd om te werken met honden en katten? Ook dan kun je bij het event terecht en sparren bij de stand van Vitaux.

Een uitgebreid aanbod bij de exposanten

Naast het uitgebreide programma, kunnen bezoekers zich laten informeren en inspireren bij de stands van de exposanten. En natuurlijk valt er genoeg te shoppen voor alle viervoeters!

Tickets

Kortom, dit wil je niet missen. Tickets zijn alleen online te koop via aboutcatsanddogs.nl. In de voorverkoop (t/m 4 november) profiteer je van €3,- korting per ticket.