Lol met je knol bij Horse Event

Op zondag 10 september is bij Horse Event de finale van de 'lol-met-je-knol-competitie' waar het draait om de relatie en het plezier tussen paard of pony en de eigenaar. Naast deze finale is er tijdens Horse Event veel te beleven voor de paardenliefhebber. Het programma van Horse Event is een mix van show en educatie.

paard

Horse Event op 8, 9 en 10 september

De zestiende editie van Horse Event vindt plaats op 8, 9 en 10 september in Ermelo en is het grootste paardenevenement van Nederland. Interessante clinics en mooie shows wisselen elkaar af.

Franse paardentrainster als hoofdact

De bekende Franse trainster Clémence Faivre is de hoofdact en sluit Horse Event elke dag af met een spectaculaire act waarin de combinatie klassieke dressuur en vrijheidsdressuur te zien is. Andere bekende namen die je kunt zien, zijn: Imke Schellekens-Bartels en haar moeder Tineke Bartels, Britt Dekker, de zusjes Joyce en Jaydee de Vos en vele anderen. Verder kun je losgaan bij de ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren. Alvast een beetje sfeerproeven? Bekijk de aftermovie van Horse Event 2016.


Ga naar de website van Horse Event voor meer informatie, het programma of om je kaarten te bestellen.