Hondevent verwacht 10.000 honden in de RAI

Op 8, 9 en 10 december verzamelen zich in de Amsterdam RAI een kleine 10.000 honden met zo’n 25.000 baasjes en bezoekers uit alle windstreken. Hond2017 bestaat naast de hondenshows Holland Cup en Amsterdam Winner Show, uit een uitgebreid beursgedeelte en educatief programma met workshops, demonstraties en wedstrijden.

Hond2017

Complete, leerzame en gezellig dag uit

Er is van alles te zien en te doen op Hond2017. Het evenement biedt een grote diversiteit aan leuke activiteiten voor hond en gezin, waarbij ‘houden van honden’ centraal staat. Bezoekers maken kennis met de diverse hondensporten: honden die dansen met hun baas, springen over hindernissen, frisbees vangen en slalommen. Ook zijn er dagelijks diverse demonstraties van ‘honden met een baan’, zoals geleidehonden en politiehonden. Ook zijn er mogelijkheden om met eigen hond deel te nemen aan workshops en is er dagelijks een rassendefilé waarin de leukste wetenswaardigheden over tientallen hondenrassen worden gepresenteerd. In het Hondendorp presenteren verenigingen hun ras(en) en geven voorlichting over aankoop, ras-typisch gedrag en verzorging. Op het beursgedeelte vinden bezoekers de nieuwste, leukste en mooiste hondenproducten. Dit alles maakt Hond2017 tot een complete, leerzame en vooral gezellige dag uit voor gezinnen en hondenliefhebbers.

Hond2017 is op 8, 9 en 10 december geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Hond2017.