Grote opbrengst Sinterklaasactie voor asieldieren

Van zaterdag 22 tot en met zaterdag 29 november vond de jaarlijkse Sinterklaasactie voor asieldieren van de Dierenbescherming plaats. Bij 13 supermarkten en 6 dierenspeciaalzaken in de regio werden 93 dozen vol voer, benodigdheden en schoonmaakmiddelen ingezameld.

Opbrengst voor asieldieren

Van zaterdag 22 tot en met zaterdag 29 november vond de jaarlijkse Sinterklaasactie voor asieldieren van de Dierenbescherming plaats. Bij 13 supermarkten en 6 dierenspeciaalzaken in de regio werden 93 dozen vol voer, benodigdheden en schoonmaakmiddelen ingezameld door 24 vrijwilligers van de Dierenbescherming en 32 kinderen met begeleiders van het Crownies-project. De ingezamelde producten zijn bedoeld voor de zieke egels in de egelopvangcentra en de konijnen en knaagdieren in dierenasiel Het Knaaghof.

Alle ingezamelde producten zijn nu opgehaald, gesorteerd en ingezet voor de gewonde en zieke egeltjes in de egelopvangcentra Westland, Den Haag, Zoetermeer en Delft. Ook worden ze gebruikt voor alle gedumpte konijnen, cavia’s, hamsters, ratten en muizen in dierenasiel Het Knaaghof in Rijswijk. 

De Sinterklaasactie werd ondersteund door Crownies, het spaarsysteem voor kinderen van Gemeente Den Haag.