Feed-Raw-Right-logo moet juiste omgang rauwvoer stimuleren

Consumenten moeten zich bewust zijn van de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van rauwvoer. Precies dat is de reden dat een aantal fabrikanten van rauwvoer het Feed-Raw-Right-initiatief heeft gelanceerd. Met een speciaal en nieuw ontworpen logo worden huisdiereigenaren eraan herinnerd om op de juiste manier met rauwvoer om te gaan.

Consumenten moeten zich bewust zijn van de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van rauwvoer. Precies dat is de reden dat een aantal fabrikanten van rauwvoer het Feed-Raw-Right-initiatief heeft gelanceerd. Met een speciaal en nieuw ontworpen logo worden huisdiereigenaren eraan herinnerd om op de juiste manier met rauwvoer om te gaan.

Feed Raw Right logo

Rauwe voeding bevatten van nature verschillende bacteriën. Voor gezonde dieren zijn deze bacteriën normaal gesproken niet ziekmakend. Voor mensen – vooral jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand – kunnen deze bacteriën mogelijk wel tot problemen leiden.

Het is daarom belangrijk om op de juiste manier met rauw voer om te gaan. Op de website feed-raw-right.eu zijn een aantal voorschriften opgesteld die belangrijk zijn als je je huisider rauwe voeding geeft.