Erkemederstrand is leukste hondenuitlaatplaats 2018

Erkemederstrand, een hondenstrand in Zeewolde, is met meerderheid van de stemmen door Lifestyle for pets en DoggyDating uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing 'Leukste Hondenuitlaatplaats'.

Erkemederstrand winnaar Leukste Hondenuitlaatplaats

Erkemederstrand werd niet alleen bestempeld als een fantastische locatie voor honden, maar ook voor hun baasjes. De netheid van het strand, de beschikbare poepzakjes en de overvloed aan speelkameraden werden vooral geprezen door de stemmers.

Leukste Hondenuitlaatplaats Verkiezing

Hondeneigenaren hadden een week lang de kans om hun stem via de Facebook-pagina van Lifestyle for pets uit te brengen. Met honderden stemmen was het behoorlijk spannend welke plek gekozen zou worden als dé nummer 1. Erkemederstrand, Hondenspeelparadijs Midden-Nederland en de Hoorneboegse Heide streden om deze felbegeerde titel. Lifestyle for pets en DoggyDating feliciteren het Erkemederstrand van harte met de titel.

Erkemederstrand

Met meer dan 1,5 kilometer aan hondenstrand is er voor viervoeters voldoende ruimte om vrolijk rond te spetteren of een verfrissende duik te nemen. Aan het strand is een camping gelegen die voorzien is van diverse faciliteiten voor honden zoals hondendouches, hondvriendelijke eetgelegenheden, een hondenbar en een speelveld. Kortom een lekker dagje aan het strand voor jou én je viervoeter.

Bekijk de video van de uitreiking op de Facebookpagina van Lifestyle for pets.