Eerste Vakantiebeurs en vrijetijdsmarkt voor hond en paard

Op 12 juli vindt de eerste vakantiebeurs en vrijetijdsmarkt voor hond en paard plaats, een gezellige dag met meer dan 35 standhouders, waaronder de Dibevo-dierenpensions A2 Culemborg en Pocahondas. De entree is gratis.

Hond op het strand

Op de Vakantiebeurs en vrijetijdsmarkt voor hond en paard tref je aanbieders van o.a. vakantiewoningen en B&B’s aan waar je welkom bent met je hond(en) en/of paard. Daarnaast zijn er er presentaties van honden- en kattenpensions en aanbieders van natuurlijke voeding, hondenspeeltjes, (honden)workshops en hondenmassages.

Hondenfotograaf Jolanda Bot van Lach Eens naar het Vogeltje fotografie is de hele dag aanwezig om leuke foto’s te maken van je hond, samen of alleen of met de kinderen. Ingrid Kegel gaat kinderen gratis schminken en er is een gezellig terras waar je een drankje en klein hapje kunt nuttigen.

De vakantiebeurs vindt plaats op 12 juli van 11.00 tot 17.00 uur op het terrein van KC Culemborg, Middelcoopstraat 71 in Culemborg. Honden zijn uiteraard welkom! Kijk voor meer info op www.hondenvakantiebeurs.com