Diergeneeskunde-event: inkijkje in het leven van een dierenarts

Heb je interesse in dieren? Ja, natuurlijk, anders bezocht je deze website niet! Maar zou je het leuk vinden om wat meer te leren over diergeneeskunde? En heb je zin in een gezellig (en gratis) dagje uit? Kom dan naar het Diergeneeskunde Outdoor Event (DOE) op zaterdag 21 mei 2022!


Deze educatieve dag zal van 11.00 tot 17.00 worden gehouden op het buitenterrein van de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en geeft je een uniek inkijkje in het leven van een dierenarts. Met rondleidingen in de klinieken van paard en gezelschapsdieren en op boerderij de Tolakker krijg je een kijkje achter de schermen van de studie Diergeneeskunde. Daarnaast kun je met allerlei leerzame shows, workshops en lezingen wat meer kennis opdoen over jouw huisdier. 

Ook is er een foodplein met livemuziek, een countryfair, een aangespannen paardenwedstrijd en een kinderplein. Verder start er ook de hondenwandeling van het Nederlands Kankerfonds voor Dieren op het DOE. Kortom: een leerzaam en gezellig dagje uit voor jong en oud, waar ontzettend veel te beleven valt! 

De eerste editie van het DOE was een groot succes zoals je wel kunt zien in de enthousiaste aftermovie!


Meer informatie over het evenement vind je op www.diergeneeskundeoutdoorevent.nl.