Bootcamp voor hond en baas op Animal Event

In het drukke hedendaagse leven is het voor veel mensen moeilijk om tijd vrij te maken om te sporten en daarnaast plezier te beleven met een hond. Woef Sport heeft hiervoor een oplossing bedacht: bootcamp lessen voor baas én hond.

Bootcamp voor hond en mens bij Animal Event

In dit sportprogramma, dat gepresenteerd wordt op Animal Event, nemen hondenliefhebbers samen met hun viervoeter deel aan een sportles, waardoor het voor beide een leuk en gezond uitstapje is.

Fitnessoefeningen voor jou en je hond

De bootcamp trainingen bevatten veelal fitnessoefeningen in combinatie met oefeningen voor de hond. Voor baasjes komen vooral basisbewegingen, zoals duwen, trekken, buigen, draaien, hurken en lopen aan de orde. En voor de hondenoefeningen zijn de verschillende hondensporten zoals agility, doggydance, gehoorzaamheid en speuren dé inspiratiebron.

Bootcamp in de natuur op Animal Event

De omgeving waaronder bankjes, bomen en speeltoestellen staan ook centraal tijdens de training. Op Animal Event vindt een openbare bootcamp training plaats en daarnaast kunnen bezoekers zelf kennis maken met deze nieuwe sporttraining.

Animal Event vindt plaats op 6, 7 en 8 mei bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Kijk voor meer informatie op de website van Animal Event.