Best Friend Event in de RAI Amsterdam

Van 25 t/m 28 februari 2016 vindt 'Best Friend Event' plaats in de RAI Amsterdam, als onderdeel van de Huishoudbeurs. Op dit interactief evenement is allerlei informatie en kennis te vinden om de gezondheid van en relatie met je huisdier te bevorderen. Een must voor iedere dierenliefhebber!

Je huisdier als beste vriend

‘Best Friend Event’ gaat in op de relatie met je huisdier. Als vriend, als maatje, als steun in goede en slechte tijden, als reisgenoot en als speelkameraadje. Op het evenement zie je waar je op moet letten bij beweging en activiteiten, welke voeding het beste past, welke speeltjes je kunt geven en hoe je samen optimaal kunt genieten. Je ontdekt hoe je jouw huisdier zowel mentaal als fysiek gelukkig maakt en hoe je het (gezins)leven in huis goed kunt combineren met de zorg voor je huisdier.

Uitdagend programma

Best Friend Event Rai AmsterdamBehalve een veelbelovend aanbod en een goede diversiteit in exposanten kan je ook deelnemen aan een uitdagend programma van workshops, demo’s en activiteiten.

Kom meer te weten over de dierenbranche en dierverzorging

Best Friend Event verlaagt de drempel voor een breder publiek om in aanraking te komen met de vele facetten die de dierenbranche en dierverzorging te bieden heeft. Het evenement is een initiatief van Match & Connect. Veterinair Organisatiebureau Vitaux is partner in de uitvoerende en coördinerende organisatie.

Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van de dieren die ingezet worden voor het geven van demo’s van bijvoorbeeld dierensporten of Hulphond Nederland.

5 euro korting in de voorverkoop

Op de website van Best Friend Event lees je meer over het evenement. Ook kun je alvast toegangskaarten bestellen. Je krijgt tot en met 19 februari € 5,- korting als je een toegangskaart in de voorverkoop aanschaft.