Beleef zomerse avonturen bij Avonturia De Vogelkelder

Vanaf 14 juli heet Avonturia De Vogelkelder avonturiers van alle leeftijden van harte welkom voor een zomer vol vermaak en educatie. Tot 1 september staat Avonturia in het teken van de zomervakantie en kun je shows bewonderen en leuke kinderactiviteiten beleven.


Op 28 juli en 11 augustus treedt Geer van Natuurbeheer op met 'De grote waar-of-niet-waar-show'. Ook kun je elke maandag, woensdag en zondag om 15.00 uur 'De Mappa Mundia-show' zien. Deze show neemt bezoekers mee op een educatieve reis door de wereld van professor Das.

Feed or Meet

Elke dag om 14.00 uur ben je welkom in onze reptielenwereld voor een Feed of Meet. De dieren worden gevoerd en je krijgt als bezoekers de kans om ze van dichtbij te bekijken!

Oewie

Oewie de Uil, de mascotte van Avonturia De Vogelkelder, loopt elke woensdagmiddag om 15.00 uur een rondje door de winkel. Hij staat altijd klaar voor een high five en gaat graag op de foto.

Ranger VIP-pas

Deze pas is voor echte avonturiers en in de zomervakantie extra voordelig. Met deze pas krijg je toegang tot Mappa Mundia, ga je goudzoeken en smul je van een kidsmenu naar keuze in Avonturia's Kitchen.

Kortom, genoeg te beleven bij Avonturia De Vogelkelder deze zomer. Bezoek de website www.avonturia.nl voor meer informatie of ga langs! Avonturia De Vogelkelder vind je aan de Kerketuinenweg 3 in Den Haag.