Beestieboys: de kerstwensenshow

Beestieboys keert deze winter terug met een eenmalige, gezellige en komische kerstshow waarin niet alleen de wensen van baasjes worden vervuld, maar ook die van hun huisdieren! Want ook dieren verdienen het om tijdens kerst wat extra liefde te krijgen. Beestieboys Tim den Besten en Nicolaas Veul zorgen ervoor dat zowel mens als dier deze kerst met hun (natte) neus in de boter vallen.

Beestieboys vieren Kerst

Bereid je voor op een spectaculaire en hilarische verrassingsshow waar zelfs mensen van gaan kwispelen. Vanuit de speciale Beestieboys-kerststudio ontvangen Tim en Nicolaas dieren en hun baasjes, allemaal met hun eigen bijzondere wens. Zo wil Peter, die voor de verzorging van zijn honden afhankelijk is van de dierenvoedselbank, een ware sterrenmaaltijd voor zijn trouwste viervoeters. Marianne moest deze zomer met pijn in haar hart afscheid nemen van Jules en Bruno, twee alpaca's die ze zelf met de fles heeft grootgebracht maar waarvoor ze niet meer kan zorgen. Haar wens is om de alpaca's nog één keer te zien om een kerstfamiliefoto nemen.

Naast de wensen die in vervulling gaan, kun je ook genieten van een kerstige modeshow met fashionable honden.

Kijk zaterdag 24 december om 13.00 uur op NPO3/Zapp. Herhalingen zijn op zaterdag 24 december om 16.50 uur, zondag 25 december om 17.20 uur en maandag 26 december om 10.25 uur.

Foto: Tim (l) en Nicolaas. Credits: David Cenzer