Bark in the Park: hondenevenement tijdens Pinkerweekeinde

In het Pinksterweekend van 20 en 21 mei staat de binnentuin van Kasteel Groeneveld in Baarn opnieuw in het teken van Bark in the Park, een evenement voor honden, hun baasjes én liefhebbers.

Bark in the Park

Bark in the Park bestaat uit twee verschillende themadagen. Themadag één genaamd ‘Vive la Frenchie!’ is met jaarlijks meer dan 500 Franse bulldogs het allergrootste Franse bulldog-evenement van Nederland. Ook Engelse bulldogs, Boston terriers en mopshonden zijn op deze dag welkom. Themadag twee genaamd ‘Dogtastic!’ is bestemd voor álle hondenrassen en kruisingen.

Programma

Ook dit jaar belooft Bark in the Park weer een fantastisch evenement te worden. Er zijn talloze stands met leuke spulletjes en spectaculaire demonstraties waar je als publiek aan kunt deelnemen. Heb jij altijd al een leuke foto van je hond gewild? Laat je hond dan fotograferen door één van de professionele fotografen. Of neem samen met je hond deel aan een van de vele, leuke workshops, zoals agility, hersenwerk of hondenmassage. Je hond kan lekker samen spelen in het park rondom het Kasteel of in het losloopveld.

Hollands Next Topdog 2018

Is jouw hond de leukste, liefste, grappigste of hond van Nederland? Geef hem dan nog snel op voor Hollands Next Topdog 2018 via de Facebookpagina van Bark in the Park. Tijdens themadag Vive la Frenchie! en themadag Dogtastic! zal de finale plaatsvinden waar je mooie prijzen kunt winnen, waaronder tickets voor de exclusieve voorpremière van de nieuwe film Showdogs. Tijdens de finale loop je samen met je hond over rode loper tussen de BN-ers.

Tickets

Kaarten voor themadag Vive la Frenchie! zijn online verkrijgbaar voor €7,95 (incl. gratis entree voor themadag Dogtastic!). Voor themadag Dogtastic! betaal je middels een online kennismakingsactie slechts €2,50. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen en dat geldt ook voor de hond.

Wil je meer informatie over dit evenement? Kijk dan op www.barkinthepark.nl

Poster Bark in the Park