Bark in the Park: evenement voor hondenliefhebbers

In het weekend van 6 en 7 mei staat de binnentuin van Kasteel Groeneveld in Baarn geheel in het teken van Bark in the Park, een evenement voor honden, hun baasjes én liefhebbers.

Bark in the park

Bark in the Park bestaat uit twee verschillende themadagen met spectaculaire demonstraties, workshops met de hond, een fotograaf, een dierenarts, veel kramen met ondernemers uit de dierenbranche, een loterij voor het goede doel, diverse kinderactiviteiten en nog veel meer. In het gehele park rondom het kasteel bevindt een heerlijk losloopgebied met voldoende water waar de honden kunnen afkoelen.  

Themadagen

Themadag 1 ‘Dogtastic!’ is nieuw in 2017 en is gericht op alle hondenrassen. Van chihuahua tot Duitse dog: alle honden zijn van harte welkom. Tijdens deze dag is onder andere dierenarts Piet Hellemans aanwezig.

Themadag 2 ‘Vive la Frenchie!’ is met meer dan 600 Franse bulldogs al jaren het grootste Franse bulldog-evenement van Nederland. Dit jaar voegt de organisatie daar ook Engelse bulldogs, Boston terriërs en mopshonden aan toe. Deze tweede themadag heeft een Frans tintje met onder andere een crêperie, een karikatuurtekenaar en een Eiffeltoren.

Voor meer informatie, het dagprogramma en tickets kun je terecht op www.petpret.nl.