Animal Event komt met primeur voor kattenliefhebbers

Ook in 2020 wordt Animal Event weer op de vaste stek georganiseerd. Op 1, 2 en 3 mei reizen duizenden dierenliefhebbers af naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek voor een ontspannen weekendje weg. Dit jaar komt Animal Event met een primeur voor kattenliefhebbers. James en de wereldberoemde ‘Bob the Cat’ zijn aanwezig voor een meet & greet.

James Bowen en streetcat Bon

Voor het eerst komt de Engelse straatmuzikant James Bowen samen met zijn populaire kat Bob naar de Lage Landen. Nadat James en Bob elkaar ontmoetten werd hun verhaal door duizenden mensen op social media gedeeld. James Bowen ging van dakloze straatmuzikant naar succesvol auteur. Hij schreef verschillende boeken over zijn kat Bob en over hun avonturen. Hun verhaal werd in 2016 zelfs verfilmd. Op Instagram heeft ‘A Street Cat Named Bob’ ruim 56.000 volgers en op Facebook zelfs meer dan 95.000 likes. Fans kunnen James en Bob ontmoeten op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei.

Animal Event

Op Animal Event zijn er (inter)nationale dierenshows, honderden educatieve clinics en dierenliefhebbers kunnen naar hartenlust shoppen bij zo’n tweehonderd verschillende stands. Kijk voor meer informatie op animal-event.nl.