Animal Event 2019

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek wordt op 3, 4 en 5 mei omgetoverd tot een enorm dierenfestival met honderden dierenshows, hondenworkshops, gezellige terrassen, verrassend straattheater en muziekacts. Animal Event is het enige festival in Nederland waar dieren centraal staan én bezoekers hun hond mee mogen nemen.

Er zullen tijdens Animal Event volop clinics, workshops en demonstraties zijn. Voor de hondenliefhebbers zijn er onder andere workshops treiball, dog frisbee, hoopers en kanovaren met de hond. Tijdens het evenement vindt ook de finale van de wedstrijd ‘Mooiste hond van het jaar’ plaats, is er een talentenjacht voor honden en zijn er diverse demonstraties.

Animal Event

Niet alleen honden, maar de meest uiteenlopende dieren zullen aanwezig zijn. Zo zijn er demonstraties met onder andere geiten, koeien, ganzen en eenden. Als bezoeker is er de mogelijkheid om zelf in het zadel van een paard plaats te nemen en zijn er demonstraties boogschieten te paard en horseboarding.

Konijnen, knaagdieren en katten

Bij ‘Rabbits & more’ is van alles te zien, doen en leren over konijnen en knaagdieren, bijvoorbeeld over voeding en opvoeding van konijnen. In het Raskattencafé zijn verschillende raskatten te zien en worden clinics gegeven over bijvoorbeeld het katvriendelijk maken van uw huis en hoe u uw kat kunt voorbereiden op een dierenartsbezoek.

Animal Event

Instagram voor je huisdier

Voor de baasjes zijn er workshops dierenfotografie en dieren-EHBO, maar je kunt ook leren hoe je een succesvol Instagram-account voor je huisdier maakt.

Kijk voor meer informatie op de website van Animal Event.