About Cats & Dogs op 5 en 6 November in Jaarbeurs, Utrecht

Op 5 en 6 november vindt bij Jaarbeurs Utrecht About Cats & Dogs plaats - Hét nieuwe lifestyle event voor echte honden- en kattenvrienden. Trends, inspiratie, advies van experts (o.a. Piet Hellemans en Renate Gerschtanowitz), producten & nog veel meer... Je vindt hier alleen het beste voor jouw hond of kat!
About Cats & Dogs


Van de nieuwste voeding tot de leukste speeltjes, kom shoppen en verwen jouw viervoeter met de nieuwste trends! Met een interessant en uitgebreid programma kun je tevens in het theater kennis opdoen en advies inwinnen bij echte experts.

Ontmoet Piet Hellemans

Dierenarts en tv-presentator Piet Hellemans neemt je mee in de wereld van de EHBO en spoedgevallen van onze geliefde huisdieren. Want wanneer moet je met spoed met je hond of kat naar je dierenarts en wanneer kan je het nog even aankijken?

Uiteraard kun je Piet ook ontmoeten, met hem op de foto of een vraag stellen over jouw huisdier.

Renate Gerschtanowitz aanwezig met haar online platform Huisdieren.nl

Renate: “Mijn liefde voor mijn hond was voor mij de inspiratie mijn eigen huisdierenplatform op te zetten. De band die wij met onze huisdieren creëren is belangrijk voor het welzijn van onze dieren. Uiteindelijk wil je toch het beste baasje zijn voor je dier?“ Ook bij Renate kan je binnen wandelen op about Cats & Dogs. Zij heeft haar eigen stand met Huisdieren.nl en is het hele weekend aanwezig.

Informatieve sessies

Naast de sessies van Piet Hellemans kunnen bezoekers ook leren van sessies van o.a. de dierenfaculteit van Universiteit Utrecht, hondenspecialist Arnoud Busscher en kattengedragstherapeut Eline Feline

Tickets

Kortom, bij About Cats & Dogs vind je alleen het beste voor jouw geliefde viervoeter! Meer informatie en tickets kopen kan via: aboutcatsanddogs.nl

Koop jij je ticket voor 30 september 2022? Dan profiteer je van het speciale early bird tarief en bespaar je direct €4,50 op jouw ticket!