About Cats & Dogs: honden- en kattenwalhalla in Jaarbeurs

Na een succesvolle eerste editie keert hét lifestyle evenement voor honden- en kattenliefhebbers ‘About Cats & Dogs’ terug in de Jaarbeurs in Utrecht. Op 11 en 12 november 2023 is een van de beurshallen volledig omgetoverd tot een waar honden- en kattenwalhalla. Na het succes van de eerste editie verdubbelt het evenement in omvang. Met ruim 80 exposanten, lezingen, workshops, een bewegingspodium en een kattenplaza, kunnen katten- en hondenliefhebbers een weekend lang hun lol op.

About Cats & Dogs met Piet Hellemans
About Cats & Dogs 2022 | foto: Michiel Ton


Met Piet Hellemans en Renate Gerschtanowitz

De bekende dierarts en televisiepresentator Piet Hellemans is gedurende het hele evenement aanwezig. Zo verzorgt hij meerdere sessies in het theater, geeft tips en biedt bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook Renate Gerschtanowitz, oprichter van huisdieren.nl, is van de partij om bezoekers te ontmoeten.

Dog- en catfluencers

Met duizenden volgers op Instagram en TikTok, zijn ook dit jaar zijn bekende ‘dog-en catfluencers’ present. Zo laat kat Oliver, bekend van instagramkanaal ‘Oliverscatventures’ met 60.3k volgers, zien hoe hij met zijn baasjes fantastische uitstapjes maakt.

About Cats & Dogs met Renate Gerschtanowitz
Renate Gerschtanowitz | foto: Michiel Ton


Experts delen kennis

Wat is de beste voeding? Wanneer ga je met je viervoeter naar de dokter? Hoe ga je met je hond om in relatie tot kinderen? Wat doe je met een angstig huisdier met oud en nieuw? Wat zijn de laatste trends op accessoires en speelgoed voor honden en katten? Deze vragen, en veel meer, worden beantwoord tijdens de tientallen lezingen en workshops tijdens About Cats & Dogs.

Hoofdsponsor Prins Petfoods

Prins wordt dit jaar de hoofdsponsor van About Cats & Dogs. Naast dat Prins met een stand aanwezig is, verzorgen ze, net als vorig jaar, ook dit jaar het inhoudelijk programma van de Kattenplaza.

Tickets met korting

Tickets zijn verkrijgbaar via www.aboutcatsanddogs.nl. Tot 17 september 2023 geldt een early bird-korting van 5 euro op de ticketprijs.