5 en 6 juni: Bark in the Park, een hondsdolle dag

In het Pinksterweekend van 5 en 6 juni staat de binnentuin van kasteel Groeneveld in Baarn weer in het teken van Bark in the Park, een evenement voor honden, hun baasjes én hondenliefhebbers.


Bark in the Park bestaat uit twee verschillende themadagen. Themadag één genaamd ‘Dogtastic!’ is bestemd voor álle hondenrassen en kruisingen. Themadag twee genaamd 'Vive la Frenchie!' is met jaarlijks meer dan 500 Franse bulldogs het allergrootste Franse bulldog-evenement van Nederland. Ook andere rassen zijn dit jaar welkom op deze themadag.

Programma

Geniet ook dit jaar weer van spectaculaire demonstraties zoals pakwerk en sledehonden en volg leuke workshops met je hond. Je kunt de mooiste en lekkerste spullen shoppen voor je hond bij de vele kramen en je kan je hond door een professionele fotograaf op de foto laten zetten. Aan de kids is ook gedacht. Zij kunnen zich laten schminken en los gaan op de nieuwe stormbaan!

Holland's Top Dog 2022

Is jouw hond de mooiste, liefste, grappigste hond van Nederland en verdient hij of zij de titel Holland’s Top Dog 2022? Geef hem of haar dan vóór 29 mei op via de Facebookpagina van Bark in the Park. 

Er worden per themadag tien finalisten gekozen die strijden voor de top 3. Vervolgens wordt er via een spel beslist wie zich Holland's Top Dog 2022 mag noemen. De winnaar ontvangt naast deze felbegeerde titel een mooie prijs en een plek op de Wall of Fame. 

Tickets

Meer informatie en tickets kopen kan via de website www.barkinthepark.nl.