Amsterdam Winner show: een levende hondenencyclopedie

Op 11, 12 en 13 december vindt de 126ste editie van de Winner show plaats, het grootste hondenevenement van Nederland. In de Amsterdam RAI verzamelen zich deze dagen zo’n 7.000 honden en 20.000 baasjes en bezoekers uit alle windstreken. Vanaf dit jaar is er een uitgebreid demonstratieprogramma aan de tentoonstelling toegevoegd, waardoor het evenement een leuk uitje is voor iedere hondenliefhebber.

Winner show

Voor hondenliefhebbers vormt de Amsterdam Winner show een graadmeter om te zien hoe het met de kwaliteit van een bepaald ras is gesteld. Het is ook dé plek waar hondenliefhebbers naartoe gaan om zich te oriënteren op een bepaald ras: van de populaire Labrador tot de veel minder bekende Laplandse Herdershond. De bezoeker wandelt als het ware door een tot leven gekomen hondenencyclopedie: van Affenpinscher tot Zwitserse Witte Herdershond, ze zijn allemaal aanwezig.

Praten over je hobby en passie

De mensen die inschrijven voor de exterieurkeuringen zijn natuurlijk nieuwsgierig naar het oordeel van de keurmeester. Maar daarnaast zijn de sfeer en de sociale contacten heel belangrijk. Op de Amsterdam Winner show kunnen hondenliefhebbers volop praten over hun grote hobby en passie: honden. Of, zoals iemand al eens zo mooi zei: ‘Het allerleukste van hondenshows vind ik dat je daar met mensen over je hond kunt praten zonder dat ze je raar vinden’.

Winner show

Sport- en spelactiviteiten

Naast het showgebeuren op de Winner zijn viervoeters in actie te zien tijdens sport- en spelactiviteiten. Vanaf dit jaar is er een uitgebreid educatief programma met demonstraties, workshops en sportwedstrijden. Het uitgebreide honden-promodorp met volop informatie over alles wat met honden te maken heeft en natuurlijk de nieuwste, leukste en mooiste hondenproducten zorgen samen met het uitgebreide showprogramma voor het leukste dagje uit voor iedere hondenliefhebber.

Voorverkoopkorting

De Amsterdam Winner show vindt plaats op 11, 12 en 13 december in de RAI te Amsterdam. Vanaf vandaag zijn entreekaarten verkrijgbaar via de website. Bezoekers profiteren in de voorverkoop van € 2,50 korting. Kijk voor meer informatie op www.winnershow.nl.