Grootste hondenevenement van Nederland met veelzijdig programma

Op 9, 10 en 11 december vindt in de RAI Amsterdam Hond2016 plaats. Het grootste hondenevenement van Nederland biedt een veelzijdige demonstratieprogramma aan, waaraan zo’n twintig hondendeskundigen meewerken.

Grootste hondenevenement van Nederland in RAI Amsterdam

Zo zijn onder andere Judith Lissenberg, Martin Gaus, Marijke de Rooij, Digna Schoonenboom en Grietje Wagenaar van de partij. Ben je van plan om een bezoek te brengen, stel dan nu alvast je eigen activiteitenprogramma samen via de website.

Thema: houden van honden

Hond2016 bestaat uit een beursgedeelte en een educatief programma met demonstraties, workshops en sportwedstrijden, waarbij het ‘houden van honden’ centraal staat. Op vrijdag zijn er ook exterieurkeuringen van de Holland Cup en op zaterdag en zondag is de Amsterdam Winner Show.

Complete, leerzame en gezellige dag uit voor iedere hondenliefhebber

Je kunt kennis maken met de hondensporten agility, dogfrisbee, flyball en dog dance. Ook kun je reddingshonden en geleidehonden in actie zien. Daarnaast zijn er mogelijkheden om met eigen hond deel te nemen aan leuke en leerzame workshops. Verder is er een dagelijks rassendefilé waarin de leukste wetenswaardigheden over rashonden aanbod komen. In het Hondendorp presenteren diverse verenigingen hun favoriete ras en geven voorlichting over aankoop, ras typisch gedrag en verzorging. Op het beursgedeelte vind je de nieuwste, leukste en mooiste hondenproducten. Dit alles maakt Hond2016 tot een complete, leerzame en vooral gezellige dag uit voor iedere hondenliefhebber.

Hond2016

Hond2016 is dagelijks geopend van 07.30 uur tot 18.00 uur. Het demonstratieprogramma start dagelijks om 10 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de online ticketshop. In de voorverkoop profiteer je van € 2,50 korting. Op de website van Hond2016 lees je meer informatie en is het programma terug te vinden.